torstai 17. toukokuuta 2012

Katastrofikylpy

Kävin jokunen aika sitten ostamssa kovasti hehkutetun N7:n heavenly hydration kasvonaamion. Purkki ja sen sisältö todella on taivaallisen näköistä vaaleanpunaista kermavaahtoa!

kuva http://www.cosmopolitan.co.uk/


Siihen ne taivaallisuudet sitten jäivätkin.. 
Päätin eräs ilta ottaa pienen hemmottelukylvyn ja laittaa myös kasvonaamion. Valitettavasti päätin kokeilla ensimmäistä kertaa kyseistä kasvonaamiota kylpyammeessa. Huomioksi kaikille, jotka tätä naamiota on harkinnut ostavansa: ÄLKÄÄ KOKEILKO KYLPYAMMEESSA!!. Ja miksi? No tässä teille pari hyvää syytä:

1. Kasvonaamio on rasvaista ja sen poispeseminen vedessä on täysin mahdotonta.
2. Kun saat sen vaivoin kaavittua pois naamalta, pienet kasvonaamion palaset jäävät lillumaan kylpyveteen ja tarttuvat joka puolelle ihoon.
3. Jälleen kerran sen peseminen ammeen reunoilta/vartalon iholta on mahdotonta.
4. Joudut pesemään kylpyammeen
5. Joudut pesemään pyyhkeen, johon naamasi pyyhit ammeesta pois päästyäsi
6. Naamasi on kirkkaanpunainen kaikesta hankaamisesta ja pyyhkimisestä
7. Tästä on taivaallinen rentoutuminen kaukana.

No, tulipahan ainakin pestyä kylpyhuone sekä pyykkiä!

Miksi ihmeessä tän purkin kyljessä ei lue, ettei aine tosiaan katoa vedellä huuhtelemalla/hankaamalla? Mä olen itse käyttänyt tähän asti vain sellaisia kasvonaamioita, jotka huuhdellaan lopuksi vedellä pois. En pidä siitä ajatuksesta, että naamion rippeet jää kasvoille, enkä saa huuhdeltua niitä pois. En siis ymmärrä miksi kyseistä tuotetta hehkutetaan niin paljon. Valaiskaa mua, jos teillä on tästä toisenlaisia kokemuksia. Ehkä annan tälle kuitenkin vielä toisen tilaisuuden ja varaan ensi kerralla kylpyammeeseen mukaan kasan pumpulilappuja! Kerron sitten, miten kävi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti