sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Laura leipoo....

Masennuin totaalisesti, kun jokunen aika sitten leivoin ensimmäistä kertaa kuivakakkua. Nonnulan blogissa oli niin ihanan kuuloinen banaanikuivakakun ohje, että mun oli aivan pakko kokeilla. Tulos ei kuitenkaan ollut ihan yhtä onnistunut kuin edellämainitulla...

TADAA!!!!!

Ei menny ihan niinku Strömsössä..

Kuvassa oleva "kakku" kyllä maistui tosi hyvälle.... Tässä on kakku siis kumoamisen jälkeen ja puoliksi syötynä. Missään vaiheessa kakku ei näyttänyt kakulta ja sisus on puoliksi raakaa. Kun laitoin kakun uuniin, puolet sen sisällöstä turposi ulos vuoasta ja uunin pohjalle. Eli joku tässä nyt mättää ja pahasti. Mietin myös, että olisiko kakun pitänyt olla uunissa ainakin tupla-aika, sillä tuo ohjeen mukainen 40 minuuttia ei todellakaan riittänyt.

Nyt kun vielä näin tänään Lotan blogissa onnistuneen tuloksen kuivakakusta en voi kuin ihmetellä että mikä meni vikaan.. Nyt joku viisas voisi kertoa mikä on onnistuneen kuivakakun salaisuus, sillä mä tein KAIKEN ohjeen mukaan.
Ja mä kun tosiaan luulin olevani hyvä leipomaan.

6 kommenttia:

  1. Minkälaisessa vuuassa teit ton? Oon huomannut, että vuoka vaikuttaa lopputulokseen yllättävän paljon. Jos sulla oli suuri vuoka, ei ihme, että jäi raa'aksi. Kuivakakut pitää paistaa sellasessa torvivuuassa. Se keskellä oleva torvi saa kakun paistumaan tasaisesti joka puolelta. Kokeile uudestaan toisella vuualla :)

    VastaaPoista
  2. Vuokaa minäkin peräänkuuluttaisin! Kokeileppa tehdä torvivuoassa, niin varmasti onnistut :)

    VastaaPoista
  3. kyllä mulla oli ihan tollanen perinteinen "torvivuoka" :) lainasin ihan äitiltä tota varten... eli siinä ei voinu olla vika. Itseasiassa mä jopa mietin siinä paistovaiheessa et se tais olla liian pieni vuoka, kun se sieltä tolleen tursui yli..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh my! Nyt en kyllä ymmärrä mikä ihme siinä sitten meni sulla vikaan? :O Mystistä!

      Poista
  4. No, ehkä mä yritän tätä vielä kerran.. katsotaan käykö samoin.. :)

    VastaaPoista
  5. hello theгe and thank уοu for yοur infо –
    I've definitely picked up something new from right here. I did however expertise some technical points using this web site, since I experienced to reload the web site lots of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your hosting is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will very frequently affect your placement in google and can damage your quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my email and could look out for much more of your respective intriguing content. Make sure you update this again soon.

    Here is my web page: no hands seo full

    VastaaPoista