perjantai 15. maaliskuuta 2013

Livbox maaliskuu

Tässä nyt ensimmäinen Livbox, jonka esittelen blogissa. Helmikuun boksin sisältö lähti valitettavasti heti jakoon ystäville, enkä ehtinyt tehdä siitä postausta. Mutta mitä siis sisältää maaliskuun boksi?





Teemana oli siis luonnonkosmetiikka, joka ei olekaan minulle kovin tuttua. Olikin siis kivaa vaihtelua tutustua tuotteisiin, joita en muuten ehkä itse ostaisi. Koska minulla on atooppinen iho, olen ollut melko epäluuloinen luonnonkosmetiikkaa kohtaan, sillä parin epäonnistuneen kokeilun jälkeen olen pysytellyt kaukana niistä. Mutta nyt siis boksin sisältöön:


- Ziaja Vuohenmaito-päivävoide: 


Ziajan vuohenmaito-päivävoide kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa luonnollisella tavalla. Sen silkinpehmeä koostumus on hellävarainen ja nopeasti imeytyvä. Sisältää UV-suojan.

Ziajan vuohenmaitotuotteet pohjautuvat ravitsevaan vuohenmaitoon, joka kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Tuotteilla on myös liiallista talintuotantoa hillitsevä vaikutus, ja ne hellivät herkkääkin ihoa. Tuotteet sisältävät ihoa luonnollisella tavalla kiinteyttäviä ja syväkosteuttavia ainesosia. 


Itse en päässyt tätä vielä kokeilemaan iho-ongelmieni vuoksi. :(


-Burt`s Bees käsivoide:


Burt’s Bees – suosikkimerkin intensiivinen käsivoide kosteuttaa kuivia ja karheita käsiä. Hoitavia kasviöljyjä, yrttejä ja mehiläisvahaa sisältävä käsivoide on sataprosenttinen luonnontuote. 

Tuote oli minulle jo valmiiksi tuttu. En kuitenkaan koskaan pitänyt tuotteen koostumuksesta, sillä se on melko kovaa/jymäkkää. Kaipaan käsivoiteeltani enemmänkin nopeaa imeytymistä. 





-Ma Provene-palashampoo

Ma Provence on kasvipohjainen, orgaanista karitevoita, orgaanista glyseriiniä ja orgaanisia kasvi- ja hedelmäuutteita sisältävä palashampoo normaaleille hiuksille. Ei sisällä säilöntäaineita, kemiallisia öljyjä, SLS saippua-aineita, parabeeneja eikä väriaineita. Shampoon väri tulee luonnonmukaisesti savesta. Shampoo on tiivistetyssä muodossa; yksi palashampoo vastaa kahta pulloa nestemäistä shampoota. Hiero shampoo kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele. Erillistä hoitoainetta ei tarvita!
Tämä oli mielenkiintoinen tuttavuus! En ole aikaisemmin kokeillut palashampoita, sillä olen aina pelännyt ettei niiden pesuteho/vaahtoavuus riitä pitkiin hiuksiini. Tämä oli kuitenkin täysin turha pelko. Pala vaahtoaa todella runsaasti ja sain sillä hiukseni pestyä. Heittäydyin lisäksi täysin hulluksi ja jätin ohjeen mukaan tuon hoitoaineen laittamatta... Hiukset eivät ihme kyllä menneet ihan kamalaan takkuun, mutta seuraavana päivänä hiusten sähköisyys oli aivan kamala. Sen jälkeen olenkin lotrannut hiusöljyillä pari päivää jotta sain sähköisyyden taltutettua. Eli ilman hoitoainetta en kylläkään tätä enää käyttäisi. Pyysin myös miestäni testaamaan tuotteen ja se taisikin päätyä hänen käyttöönsä lopullisesti. Uskoisinkin, että tämä olisi aika nappituote miehelle. 

-Lavera Trend sensitive liquid eyeliner- rajauskynä:

Napakan ja ohuen siveltimen ansiosta Laveran nestemäistä Liquid Eyeliner -silmänrajausta on helppo käyttää ja tarkka rajaus syntyy helposti. Tuote on ihotautilääkärien ja silmälääkärien testaama, ja se sopii myös piilolinssien käyttäjille.

Tämä oli myös varsin toivottu yllätys. Olen jo pitkään tuskaillut nestemäisten rajausvärien kanssa, sillä olen täysi nakkisormi tussimaisten rajauskynien kanssa. Käytin monta vuotta ohutta sivellinpäistä eyelineriä ja siks en osaakaan käyttää tussimaisia tuotteita. Ainoastaan siveltimellä saan aikaiseksi kauniin loppuosan rajaukseen. Tässä olikin siis tuollainen ohut sivellinpää mikä aiheuttikin minussa onnenkiljaisuja :) Tuote eu ollut kovinkaan kestävä, eli vesisateeseen en sitä suosittele. Itsellä rajaus kärsi aamuisin autoa skrapatessa, jossa silmäni vuotavat välillä melkoisen paljon. Toisaalta rajauksen poistamiseen ei tarvittu erikoisia silmämeikinpoistoaineita, mihin olin tyytyväinen. 

-Korres Mango suihkugeeli

Korresin suihkugeeli on pehmeävaahtoinen ja mehukkaan mangon tuoksuinen. C- ja E-vitamiini, sinkki ja antioksidanttientsyymit parantavat ihon omaa immuunijärjestelmää ja kosteuttavat ihoa pitkäkestoisesti. Dermatologisesti testattu. Korresin tuotteet ovat ympäristöystävällisiä: ne sisältävät luonnollisia aineosia ja sertifioituja raaka-aineita. Tuotteiden valmistuksessa vältetään lisäksi kemikaalien ja muille ihmiselle tai ympäristölle haitallisten aineiden käyttöä.

Tästä ei nyt ole juurikaan mitään eritystä sanottavaa. En ole mikään suihkugeelinarkkari ja sen vuoksi tuote olikin minulle hieman yhdentekevä. Tuote on kuitenkin ihanan tuoksuinen ja olenkin käyttänyt sitä nyt päivittäin. En usko, että silti ostaisin täysikokoista tuotetta, sillä minulle riittää markettien halpissaippuat.

Kokonaisuudessaan boksi oli minulle mukava yllätys. Odotan mielenkiinnolla, mikä seuraava Livbox sisältää. Livboksista voit lukea lisää täältä

1 kommentti:

  1. No olipas boxi! Mulle olisi näistä jäänyt käyttöön vaan tuo rajaus ja suihkugeeli.

    Tavallaan ymmärrän tän idean, että on kiva kokeilla erilaisia tuotteita, mutta itellä kun on niin ongelmallinen sekä kasvojen iho että päänahka, jäisi niin moni noista tuotteista käyttämättä. Jos tän saisi vaikka pelkillä meikkituotteilla, voisin kokeilla! Toisaalta siinäkin tulis just jotkut meikkivoiteen sävyongelmat... Ei vaan taida olla mun juttu, vaikka tavallaan olis hauska kokeilla!

    VastaaPoista