perjantai 6. tammikuuta 2012

Ihonhoitotuotteet

Tajusin juuri et mä saisin tehtyä vaikka "ihonhoitotuotteet top 100" jos tahtoisin, niin paljon niitä on kerääntyny. On aika vaikeaa valita lempituotteita kun niitä on niin paljon, mutta yritän saada kutistettua tän niihin tuotteisiin joita käytän useimmin. 
Omistan siis atooppisen sekaihon mikä on varsinkin talvella äärimmäisen rasittavaa. Välillä iho kiristää ja punoittaa ja välillä taas kaikki rasvat tuntuu liiankin täyteläisiltä. Siksi vaihtelen hoitotuotteita iholle päivittäin sen mukaan mitä se kulloinkin tuntuu tarvitsevan. Tässä on nyt kuitenki ne tuoteet joita käytän päivittäin tai viikoittain vaihdellen.

1. Putsari

Löysin pitkän etsinnän jälkeen kivan putsarin joka ei kirvele, mutta kuitenkin putsaa ihon hyvin. Kyseessä on siis NUXEN reve de miel joka on koostumukseltaan hunajaista ja on jotain geelin ja öljyn väliltä. Tuote on erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Tuote on saippuaton ja parabeeniton ja pidän siitä että aine on pumppupullossa. Tätä saa ainakin stockmannilta ja tämä 200 ml pullo maksaa n. 15 €. Yksi pullo mun käytössä kestää monta kuukautta.
Tuoksuherkille tätä en kuitenkaan voi suositella, sillä aine tuoksuu todella vahvasti! Aluksi se jopa häiritsi, mutta siihen on nenä jo tottunut ja nyt pidän siitä. Tuoksu on siis jopa parfyymimainen.







Kasvokuorinnat/naamiot

 Tässä Lumenen täysin loppuunkäytetty kasvokuorinta jonka on ominut käyttöönsä myös miespuolinen asukki. Tämä onkin hyvä lahjavinkki niille, jotka ei keksi mitä ostaa lahjaksi miehelle. Kuorinnassa on juuri sopivan kokoiset rakeet ja sopii myös tälle mun herkälle iholle. Kuorinnasta jää kasvoille viilentävä vaikutus eli iho tuntuu tämän jälkeen todella puhtaalta. Jätän tämän myös joskus vaikuttamaan iholle vähän pidemmäksikin aikaa kuorinnan jälkeen. 
Toinen kasvokuorinta/naamio on Yves Rocherin Tradition de Hammam savinaamio jonka kerrotaan sopivan myös hiuksille.Itse en ole tätä uskaltanut kokeilla mun vaaleaan tukkaan, sillä aine on ihan mudan väristä. Tämä kuorinta sisältää vieläkin pienempiä rakeita kuin edellinen ja voisikin luulla sen olevan hellävaraisempi mutta sitä se ei ole. Koska kyseessä on savinaamio se puhdistaa ihoa todella tehokkaasti. Ainakin itselläni ihoa kiristää käytön jälkeen. Tämä ei ehkä ole paras mahdollinen tuote herkälle atooppiselle iholle, mutta sillon kuin kaipaan ihon syväpuhdistusta niin tämä on täydellinen tuote. Käytänkin tätä siten, että ensin kuorin kasvot, jonka jälkeen jätän voiteen vaikuttamaan iholle n. 10 minuutiksi. Jos jostain naamiosta voi sanoa, että huomaa sen vaikutuksen, niin tästä. Tuubi onkin nyt lopussa ja uusi tilaus lähtee pikimmiten.





Kolmas kasvonaamio mikä on varmasti paras mitä voin herkälle iholle suositella on The Body Shopin aloe vera naamio. Naamio sisältää ihoa suojaavia probiootteja. Ilman tätä en selviäis talvesta! (enkä kyllä mistään muustakaan vuodenajasta) Koostumus on pehmeä ja kermainen ja se tuntuu rauhoittavan heti kirvelyä iholla. Mä pelkään että tän tuotteen valmistus joskus lopetetaan enkä enää koskaan löydä vastaavaa. No, toivotaan ettei niin käy. :) Ainoa miinus purkista joka ei ole kovinkaan hygieeninen..








Kasvovoiteet:


Lòccitane Olive moisturizing face lotion on koostumukseltaan tosi kevyt, mutta kosteuttaa ihoa silti riittävästi. Välillä musta tuntuu siltä että kaikki voiteet on liian rasvasia iholle ja iho jää kiiltelemään tosi pahasti. Siksi tämä rasva on otollinen esim. meikin alle koska se jättää iholle lievän mattapinnan. Tykkään myös tämän rasvan raikkaasta tuoksusta. Ainoa miinus on rasvan hinta, sillä pumppupullo on aika pieni ja hintaa oli 30 € pintaan. Tämä on kuitenkin aika riittoisaa, ja aion hinnasta huolimatta ostaa tätä lisää sen loppuessa.








 Nuxen rève de miel ultra comfortable face cream rauhoittava kasvovoide on aikamoista tököttiä ja se onkin mulla käytössä sillon ku iho on kuiva ja  punoittava. Siihen tarkoitukseen se onkin yks parhaimmista. Mä olen tainnut kokeilla kaikki mahdolliset rauhoittavat ja punoitusta poistavat rasvat ja niissä on kaikissa sama vika: ne tuntuu maskilta joiden alla iho ei hengitä lainkaan ja niiden imeytyminen kestää ikuisuuden. Vaikka tämäkin rasva on paksua niin se imeytyy ihoon paljon nopeammin kuin mun muut rasvat. Tämä on myös hyvä ensiapu kuiviin kohtiin kasvoissa tai muualla kropassa. Purkki on aika iso ja riittoisa (50 ml) joten ei mun käytössä ainakaan lopu ihan hetkessä.

 Taidan jättää seerumit, silmänympärysvoiteet sekä muut myöhempään postauskertaan jotta tästä ei tule kilomertin pituista löpinää.. :)









                   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti