keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Lumenen hoitavat huulilakat


Ihastuin näihin Lumenen huulilakkoihin kun eräässä naistenlehdessä mallilla oli huulillaan kyseistä lakkaa. Mun oli aivan pakko saada se samainen sävy joka vivahti oranssiin. Niinpä marssin kauppaan ostoksille ja tähän mennessä huulilakkoja eri sävyissä on kerääntynyt mun varastoon kolme. Oranssin sävyinen huulilakka (sävy 1) on täydellinen syksyisen oranssi ja sopii mun talvenkalpealle iholle. Lisäksi ostin sokkona nudesävyn (sävy 2) joka valitettavasti näytti tunkkaiselta mun huulilla. Sävy ei vaan ollut oikea. Viimeinen lisäys oli kirkkaan pinkki (sävy 6). Uskoisin sen olevan juuri täydellinen sävy sekä talvella että kesällä.

Lumene lingonberry lip lacquer: sävyt 2, 6 ja 1

Mikä näistä huulilakoista tekee erikoisen, on se että se on yhdistelmä huulipunaa ja huulikiiltoa. Mistään muusta mun huulikiillosta ei löydy näin paljon pigmenttiä kuin näistä. Siksi ne vaikuttaakin hyvin paljon huulipunalta. Näiden alle en laittanut edes huultenrajauskynää, sillä väri oli todella vahva jo itsessään. Huulilakoissa on ihan huima kiilto mitä en ole saanut aikaan mistään muusta huulipunasta ja itseasiassa kiilto vie voiton jopa mun monesta huulikiillosta! Ainoa ikävä asia joka näissä on tahmaisuus. Itse en erityisemmin nauti tahmaisista huulikiilloista tai huulipunista ja siksi käyttäisin tätä lähinnä juhlissa, en niinkään arkipäivinä. Ehkä tahmaisuus on myös tottumiskysymys, sillä aamuisen kuvaussession jälkeen en enää huomannut tahmaisuutta huulissa. 


sävyt 2,6 ja 1



Kestävyys näissä lakoissa on aivan huippuluokkaa! Sen jälkeen kun olin lätrännyt näitä kämmenselälleni en itseasiassa meinannut saada lakkaa irti millään. Loppujenlopuksi vedenkestävän meikin putsausöljy sai tahmaisen lakan irti kämmenselältäni. Tavallinen saippuapesu ei saanut lakkaa edes leviämään! Aikamoista tököttiä siis..

Valitettavasti en saanut kunnollisia kuvia lakoista huulilla valaistusongelmien vuoksi. Kertokaa toki hyviä vinkkejä, miten saada tarkkoja ja kirkkaita lähikuvia meikestä. Tuntuu siltä, että kaikki värisävyt vääristyvät kamerassa, vaikka ottaisikin kuvat luonnonvalossa. Allaolevassa kuvassa on huulilla kylmänsävyistä pinkkiä. Kuvassa se kylläkin näyttää enemmän lämpimältä pinkiltä/korallinsävyiseltä. Mulla taitaa kyllä olla muutenkin paljon opittavaa kuvaamisesta kun katsoo allaolevan kuvan varjoja :) Vinkkejä kehiin siis

Huulissa huulilakka sävy 6 

Voin kyllä lämpimästi suositella huulilakkoja niille jotka etsivät kestävää huulipunaa/kiiltoa. Hintaakaan näillä ei ollut kuin kymmenen euron luokkaa. Katsotaan montako sävyä omiin varastoihini vielä päätyy..

1 kommentti:

  1. oii niin herkullisen näkösiä :) !

    http://stayclassic.blogspot.com/

    VastaaPoista